Skip til hoved indholdet

Stor tak til det dygtige beredskab

Flot indsats fra mange kanter

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Stor tak til det dygtige beredskab

I Samsø Kommune er vi meget berørt af den store brand i Samsø Syltefabrik Pinsemandag, hvor en stor del af produktionskapaciteten blev ødelagt. En stor tak til de beredskabsfolk, der slukkede storbranden.

Mandag den 20. maj om aftenen nedbrændte store dele af Samsø Syltefabrik. Branden kan nemt få store konsekvenser for medarbejdere, avlere og andre leverandører til virksomheden. Konservesfabrikken er en del af Samsøs historie og DNA. Det hører med til øens identitet, at vi bor på en grønsags-ø, og at vi selv forarbejder grønsagerne.

En stor tak herfra til den kæmpeindsats fra Samsø Redningskorps, politiet og civile, hvis arbejde har kunnet begrænse branden. Det gælder også brandfolkene fra Odder, Skanderborg og Aarhus Nord. Det er første gang i mands minde, at Samsø på den måde har haft brug for en større indsats fra Østjyllands Brandvæsen.

I Samsø Kommune håber vi, at øen kan stå sammen med ledelsen og ejerne bag Samsø Syltefabrik om at genetablere produktion af rødkål og rødbeder på Samsø, så vi kan bevare de mange arbejdspladser og blive ved med at fortælle historien om øen, der skaffer grønsager til danskerne – også til julebordet.


Foto: Jeanette Phillipsen

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til