Skip til hoved indholdet

Mangler du medarbejdere til den forestående sæson?

Så se her: Vi gentager succesen med arrangementet Sommerjob på Samsø

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Mangler du medarbejdere til den forestående sæson?

Vi ser forhåbentlig frem til endnu en travl sommer på Samsø, og derfor arrangerer Samsø Kommune sammen med Studenterhus Aarhus og Samsø Turist og Handelsstandsforening torsdag den 4. april et ”Sommerjob på Samsø”-event.

Her inviterer vi friske, unge studerende fra Aarhus, der er interesserede i at arbejde på Samsø, på endagstur til Samsø; og her får du muligheden for at overbevise dem om, at det er i netop din virksomhed, at de skal tilbringe sommeren. Har du et job til en studerende, der rækker udover sommeren, er du også velkommen.

De studerende kommer med Lilleøre og transporteres rundt på Samsø i bus. Vi gør holdt to steder, hvor alle virksomheder inviteres til at komme og rekruttere medarbejdere.
Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig via mail til aumifl@samsoe.dk. I mailen skal du skrive, hvor du vil deltage. Der er følgende muligheder:


•    12.00-13.00 på restaurant Nordby 13 i Nordby
•    13.30-14.30 på restaurant Skipperly i Ballen


Ved hvert stop får de tilmeldte virksomheder tid til at give en kort præsentation af virksomhed og jobmuligheder. Når alle har givet deres pitch, får de studerende mulighed for at gå i dialog med de fremmødte. Alle opfordres til at tage jobmulighederne samt kontaktoplysninger med; her er det også en god idé at skrive, hvilke muligheder der er for at overnatte på Samsø i forbindelse med jobbet. Lav den gerne på både dansk og engelsk, da udenlandske studerende også inviteres med.

Ved tilmelding bedes du også skrive, hvis du har noget, du gerne vil putte i den godtepose, vi giver de studerende med på deres sejltur tilbage til Aarhus.

På invitationen henviser vi til hjemmesiden https://tidtilsamsoe.dk/arbejdstid/sommerjob-paa-samsoe/, hvor de studerende kan finde jobopslag.  

Du kan også få dit/dine jobopslag på hjemmesiden ved herunder at skrive en beskrivelse af det eller de sommerjobs, du har i din virksomhed samt krav til sprog og overnatningsmuligheder. Send det til Kommunikations- og Bosætningskonsulent Mia på aumifl@samsoe.dk 

Vi håber, at du har lyst til at være med – jo flere virksomheder og jobs, des flere studerende kan vi tiltrække.

Tilmelding senest den 21. marts til Kommunikations- og Bosætningskonsulent Mia Flytkjær på mail: aumifl@samsoe.dk eller tlf. 25 20 88 49.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til