Skip til hoved indholdet

Julehilsen

Julen står for døren, 2023 går på hæld og snart skriver vi 2024.

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Julehilsen

Om det bliver en hvid jul, ved vi ikke endnu, men Samsø har været sneklædt i december. Det er langt fra hver vinter, at øen bliver klædt i hvidt; måske ville vejret en sidste gang for i år vise os, at den har haft stor betydning for 2023? En meget varm og tør forsommer gav fødevareproducenterne udfordringer med at sikre tilstrækkelig med vand til afgrøderne, og dernæst gav en rekordvåd juli ikke de bedste forudsætninger for at tiltrække sommergæster.

Året har således ikke været uden udfordringer. Lilleøre har desværre haft alt for mange dage ude af drift, fordi der har været motorproblemer, og befolkningstallet har – efter år med vækst – taget et dyk de seneste måneder.

Heldigvis er der også ting at glædes over. Skolemadsordning på Samsø Skole er skudt i gang med stor succes, og arbejdet med at udvide og forny Rumlepotten er sat i gang, det bliver spændende at følge i 2024.

Vi kan også se frem til at modtage flere landevejsmidler i det kommende år, hvilket blev offentliggjort den sommerdag, hvor landdistriktsministeren og de øvrige ø-borgmestre var på besøg på Samsø. Det betyder, at færgebilletterne kan blive billigere i højsæsonen, og vi forventer, at det vil betyde endnu flere glade gæster.

Sluttelig vil vi henlede opmærksomheden på billedet af de to borgmestre … til årets kommunale julefrokost var der blandt andre gode grin en borgmesterparodi, og det er godt at kunne grine sammen, når et udfordrende år rundes af, så vi går ind i det nye år med fornyet energi.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår

På vegne af Samsø Kommune

Borgmester Marcel Meijer & Kommunaldirektør Mogens Wehrs

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til