Skip til hoved indholdet

Det blev en Karsten

Ny trafikdirektør i Samsø Kommune

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Det blev en Karsten

Samsø Kommune har ansat Karsten Himmelstrup som trafikdirektør pr. 1. august. Karsten har de seneste ti år været ansat hos ScanBio, hvor han har haft ansvar for logistik og økonomi for en flåde af skibe og desuden været ansvarlig for strategi og forretningsudvikling.

Den 1. august tiltræder Karsten Himmelstrup stillingen som trafikdirektør i Samsø Kommune. Han kommer til stillingen med erfaring fra rederibranchen, da han i dag er ansat som business unit director i ScanBio, der blandt andet har en flåde af skibe, der håndterer fragt i akvakulturindustrien og biogassektoren langs de skandinaviske kyster

 

”Jeg ser frem til at byde Karsten velkommen ombord. Færgerne er vores livsnerve, og Karsten har i ansættelsesprocessen vist både forståelse for vigtigheden og gode perspektiver på den fortsatte udvikling. 2023 har været et udfordrende år, så der venter en stor opgave; jeg er derfor glad for, at vi har ansat Karsten, som har erfaringer og kompetencer til at stå i spidsen for at håndtere den”, udtaler borgmester Marcel Meijer om ansættelsen.

 

”Karsten har både faglighed og personlighed til at varetage opgaven som trafikdirektør. Han lægger stor vægt på, at relationer er afgørende i opgavevaretagelse, så jeg ser frem til, at han kommer i dialog med medarbejdere og ledere i rederiet, erhvervsliv og borgere på Samsø og politikere og kolleger i kommunen. Det vil danne et solidt afsæt til at forstå og udvikle Samsø Rederi og Samsø Bus, og jeg ser frem til samarbejdet”, udtaler kommunaldirektør Mogens Wehrs

 

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den kollektive trafik på Samsø og i samarbejde med medarbejdere, ledere, politikere, kunder og samarbejdspartnere at skabe sikker drift og fortsat udvikling. Ansættelsesprocessen har givet mig indblik i rederiets vitale betydning for Samsø, ligesom jeg har fået indsigt i, at der venter en stor opgave med at sikre en sund forretning, samtidig med at den grønne omstilling skal have en fremtrædende plads i opgavevaretagelsen”, udtaler Karsten Himmelstrup.

 

Karsten har en lang række lederjob med i bagagen, hvor han har opnået erfaring og kompetencer med salg, marketing, logistik, forretningsudvikling, økonomistyring mv. Han er oprindelig uddannet butiksslagter. Han bor i Silkeborg med sin hustru og deres tvillingedrenge, der går i gymnasiet. Han ser frem til at få kortere på arbejde, da hans nuværende arbejdsplads er i Norge. Han begynder som trafikdirektør den 1. august 2024.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til