En del af Netværksforum Samsø

Samsø Eventnetværk er skabt med henblik på at danne en platform, hvor eventarrangører på Samsø har mulighed for at erfaringsudveksle, inspirere hinanden, skabe samarbejder m.m.

Frem for et traditionelt fokus på konkurrence og ’forretningshemmeligheder’ har arrangørerne via netværket mulighed for at lære af hinanden, få ny inspiration, indgå samarbejder og på den måde blive stærkere i fællesskab.

Erfaringer fra ind- og udland viser, at virksomheder, der organiserer sig i netværk og bruger hinanden aktivt, oplever fremgang og øget konkurrenceevne udadtil.

Samsø Eventnetværk består af mindre og større events på Samsø, som hovedsageligt er drevet af frivilligt arbejde. Medlemmerne spænder bredt fra veletablerede til nye events og med en stor variation i fokusområde og målgruppe hvor der bl.a. er fokus på musik, mad og sport. Netværket vil udover at fremme samarbejde og socialt samvær mellem forskellige netværksaktører, også tilbyde forskellige arrangementer eksempelvis inspirationsturer og møder.

Samsø Eventnetværk indgår som en del af projekt ”Netværksforum

 

 

 

 

Læs mere om LAG