Sambiosen er samlingspunktet for både idræts- og foreningslivet og folk i alle aldre på Samsø. Her kan foreningerne på øen frit komme og benytte de mange forskellige faciliteter

Billede

Bygningskomplekset består af en idrætshal, en kultursal, caféområde og forskellige aktivitetsrum. Derudover rummer Sambiosen et bibliotek, der både bliver benyttet af borgere og skolebørn fra Samsø Skole, der ligger i forlængelse af Sambiosen.

Udenfor er der opført en aktivitetspark, der blandt andet rummer skateranlæg, fitnessinstrumenter, bålplads, hængekøjer og en lille sø. Derudover er der en bålhytte med shelter.

Sambioen er resultatet af et godt samarbejde mellem Samsø Idræt & Kultur og Samsø Kommune. - Og så er der naturligvis installeret solceller på taget til strøm og opvarmning.

Uden for bygningerne ligger Samsø Aktivitetspark, der er et rekreativt område med plads til både fart, fitness og fordybelse.

I den ende af parken, der er placeret tættest på parkeringspladsern, hallen og kultursalen, kan man give den gas på skaterbanen og ved fitnessinstrumenterne. Man kan også tage et pust ved bænkene eller ligefrem et hvil i de opstillede hængekøjer.

Bynær natur

I den anden ende af parken er der etableret en kunstig sø som et fint stykke bynær natur med en gangbro henover og plads til at finde ro. Søen fungerer samtidig som et opsamlingsbassin for vand.

Ved siden af søen er der opført en bålhytte med sovepladser, som frit kan bruges. Du kan lære om, hvordan du booker under afsnittet "Book bålhytte og shelter".

Det er gratis at benytte bålhytte og shelter, men ved større grupper er det nødvendigt at booke plads. Du kan booke en plads ved at kontakte Teknisk Serviceleder Tonny Sørensen fra på telefon 20 12 42 83 eller autso@samsoe.dk

Teltslagning er ikke tilladt!

Alle kan i princippet booke kultursalen i Tranebjerg. Dog gælder der den regel, at salen ikke må bruges til private arrangementer som for eksempel privatfester og fødselsdage.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge salen til dit arrangement, eller ønsker du at booke kultursalen, så kontakt den daglige leder af Sambiosen, Jeppe Dam Skriver. Se kontaktinfo nederst på siden.

 

Bankospil

345,00

Danseskole

1.245,00

Offentlig bal/modeopvisning/generalforsamling

3.100,00

Revy/teater/sangaften

1.365,00

Messe (uge basis)

9.355,00

Messe (weekend)

5.555,00

Foreninger ikke godkendt efter folkeskoleoplysningsloven samt
godkendte foreninger ved opkrævning af entré, jf. pkt. g.

1.200,00

Tillæg for anretterkøkken ved elevbod

345,00

Tennis/turister per time - Samsø hal

265,00

Skolekøkken

1.075,00

Leje af borde, Tranebjerg skole

25,00 per styk

Leje af stole, Tranebjerg skole

10,00 per styk

Rengøring skolegård

2.835,00

Ekstraordinær rengøring og pedelbistand (se pkt. 7)

Faktiske udgifter

Depositum

50 % af lejen

Afbud mindre end 1 måned før

20 % af lejen

Afbud mindre end 2 måneder før

10 % af lejen

 

Foreninger har mulighed for at søge tilskud til en række aktiviteter og låne lokaler hos Samsø Kommune. Læs mere her

Besøg Sambiosens hjemmeside