SamBiosen er Samsøs kultur- og idrætscenter. Foreningen samarbejder med foreninger, institutioner, selvorganiserede borgere og andre samarbejdspartnere om at udvikle og tilbyde aktiviteter indenfor kultur og idræt.

Billede

Bygningskomplekset består af en idrætshal, en kultursal, caféområde og forskellige aktivitetsrum. Derudover rummer SamBiosen et bibliotek, der både bliver benyttet af borgere og skolebørn fra Samsø Skole, der ligger i forlængelse af SamBiosen.

Udenfor er der opført en aktivitetspark, der blandt andet rummer skateranlæg, fitnessinstrumenter, bålplads, hængekøjer og en lille sø. Derudover er der en bålhytte med shelter.

SamBiosen er resultatet af et godt samarbejde mellem et stærkt foreningsliv på Samsø og Samsø Kommune. Og så er der naturligvis installeret solceller på taget til strøm og opvarmning.

Uden for bygningerne ligger Samsø Aktivitetspark, der er et rekreativt område med plads til både fart, fitness og fordybelse.

I den ende af parken, der er placeret tættest på parkeringspladsern, hallen og kultursalen, kan man give den gas på skaterbanen og ved fitnessinstrumenterne. Man kan også tage et pust ved bænkene eller ligefrem et hvil i de opstillede hængekøjer.

Bynær natur
I den anden ende af parken er der etableret en kunstig sø som et fint stykke bynær natur med en gangbro henover og plads til at finde ro. Søen fungerer samtidig som et opsamlingsbassin for vand.

Ved siden af søen er der opført en bålhytte med sovepladser, som frit kan bruges. Du kan lære om, hvordan du booker under afsnittet "Book bålhytte og shelter".

Det er gratis at benytte bålhytte og shelter, men ved større grupper er det nødvendigt at booke plads. Du kan booke en plads ved at kontakte Teknisk Serviceleder Tonny Sørensen fra på telefon 20 12 42 83 eller autso@samsoe.dk

Teltslagning er ikke tilladt!

Kultursalen er ideel til foredrag, store møder og kulturelle aktiviteter.

Alle kan leje kultursalen. Dog gælder der den regel, at salen ikke må bruges til private arrangementer som for eksempel privatfester og fødselsdage.

Er du interesseret i at bruge salen til dit næste arrangement eller ønsker du som forening at booke kultursalen? Kontakt daglig leder af Sambiosen, Jeppe Dam Skriver på 23 32 86 11 eller leder@sambiosen.dk.

Køb adgang til SamBiosens aktiviteter gennem en Pay & Play/klippekort ordning.

Du kan betale for at være med en enkelt gang eller købe et 10-turs klippekort. Du kan møde op og være med, når det passer dig.

Du kan bl.a. spille bordtennis, volleyball eller danse linedance.

Læs mere om de forskellige muligheder her.

Foreninger har mulighed for at søge tilskud til en række aktiviteter og låne lokaler hos Samsø Kommune. Læs mere her.