Hvert år uddeler Samsø Kommune to priser til personer, der har ydet en særlig indsats for henholdsvis kultur- og foreningslivet

Billede

Kender du nogen, der gør en særlig indsats for kulturlivet på Samsø? Eller måske nogen, der lægger mange frivillige kræfter i et projekt, der er til gavn for mange samsinger? Så kan du indstille personen, personerne eller foreningen til en af Samsø Kommunes to priser, ildsjælsprisen og kulturprisen.

Der bliver åbnet for indstillingerne fra tirsdag den 1. august, og man kan indstille kandidater frem til og med søndag den 10. september. Herefter vil en dommerkomité gå alle indstillingerne igennem og vælge henholdsvis en modtager af ildsjælsprisen og kulturprisen.

Læs mere om de to priser og indsend din nominering ved at folde teksterne nedenfor ud

Prisen tildeles en person, en forening eller en institution, der i det forløbne år har gjort noget godt og vigtigt for kulturlivet på Samsø. Indstilles en forening eller institution navngives en repræsentant for foreningen eller institutionen til at modtage prisen.

Det er kun personer, foreninger eller institutioner, der bor på Samsø, der kan indstilles og modtage Kulturprisen.

Indstil en kandidat til kulturprisen 2017

Prisen tildeles én eller flere personer, der i det forløbne år har gjort sig bemærket ved en frivillig, ulønnet og uselvisk indsats til glæde for andre medborgere eller fællesskabet.

Det kan også være, at den eller disse personer i kraft af initiativlyst og idérigdom har bidraget til at udvikle det samske samfund ved at skabe positive forandringer.

Indstiller du flere personer, skal du udvælge en repræsentant til at modtage prisen.

Indstil en kanditat til ildsjælsprisen 2017