Skip til hoved indholdet

Vil I præsentere jeres forening for nye samsinger?

Foreninger inviteres til årets velkomstmøde

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Vil I præsentere jeres forening for nye samsinger?

Torsdag den 2. maj 2024 kl. 16.30-19.30 inviterer Samsø Kommune til velkomstmøde for nye samsinger. Igen i år vil vi gerne invitere samske foreninger til at komme og præsentere jer for de nye samsinger.

Når man flytter til Samsø, flytter man til en ø med et varieret og traditionsrigt foreningsliv. I de samske foreninger er der mulighed for at prøve kræfter med at være frivillig, lære nye færdigheder eller dyrke sin foretrukne sportsgren.

Vi oplever, at tilflytterne gerne vil møde de samske foreninger og kende til de mange spændende arrangementer, der foregår på øen. Derfor håber vi, at mange samske foreninger har lyst til at deltage, så deltagerne vil opleve det mangfoldige samske foreningsliv til velkomstmødet. 

 Ligesom de seneste to år omdanner vi café-området i Sambiosen (og Kultursalen, hvis det bliver nødvendigt) til en markedsplads, hvor deltagerne kan gå rundt og møde repræsentanter for forskellige foreninger og lære om jeres tilbud. Således at tilflytterne går hjem med en bred viden om alle de spændende foreningstilbud, der er på Samsø, og I forhåbentligt har fået nye medlemmer eller frivillige.  

Vil I være med?

Hvis du/I synes, det lyder som noget for jeres forening, så kan I kontakte Kommunikations- og Bosætningskonsulent Mia Flytkjær på mail: aumifl@samsoe.dk eller tlf. 25 20 88 49 for tilmelding. Frist for at melde sig er den 25. april.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til