Skip til hoved indholdet

Vaccination mod Covid-19 og influenza

Du har stadig mulighed for at blive vaccineret mod Covid-19 og influenza på Samsø Kommune

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Vaccination mod Covid-19 og influenza

Du har stadig mulighed for at blive vaccineret mod Covid-19 og influenza på Samsø Kommune

På Samsø arrangerer Region Midtjylland vaccination mod Covid-19 og influenza hen over efteråret. Vaccination vil foregå i Skytternes lokale i Sambiosen.

Samsø Kommune er ikke involveret i vaccinationen, men informerer blot på vegne af Region Midtjylland. Spørgsmål skal således ikke rettes til Samsø Kommune.

 

Der vil blive vaccineret:

Tirsdag den 24. oktober kl. 8.30-14.45

Tirsdag den 7. november kl. 8.30-14.45

Der skal bestilles tid til vaccinerne via www.vacciner.dk

Målgrupper

Hvis du er 65 år og derover, vil du få en invitation som Digital Post. Hvis du er fritaget for Digital Post, får du en invitation med posten. Når du har modtaget din invitation, kan du bestille en tid til vaccination på www.vacciner.dk.

Hvis dit barn i alderen 2-6 år anbefales vaccination mod influenza, vil du modtage en invitation som Digital Post. Hvis du er fritaget for Digital Post, modtager du en invitation med posten. Når du har fået invitation til dit barns vaccination, kan du bestille en tid til barnets vaccination på www.vacciner.dk.

Hvis du er under 65 år og anbefales vaccination, fordi du er i øget risiko for et alvorligt forløb, f.eks. på grund af visse kroniske sygdom, vil du ikke modtage en invitation. Du skal i stedet gå direkte ind på www.vacciner.dk, hvor du har mulighed for at bestille tid på baggrund af en tro- og love erklæring. Hvis du er i tvivl, om du er omfattet af vaccinationstilbuddet, kan man læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til