Skip til hoved indholdet

Mit-ID til sæsonansatte

Har du sæsonarbejdere ansat, som skal have lavet Mit-ID?

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Mit-ID til sæsonansatte

Definition på en sæsonarbejder, er en person, som arbejder i Danmark mindre end 6 måneder, og som ikke er tilmeldt folkeregisteret.

Sæsonarbejderne skal typisk have lavet Mit-ID for at kunne tilgå e-boks, borger.dk, skat.dk. og lignende hjemmesider.

Hvis du har sådanne personer ansat, så kan du hjælpe både din ansatte og Borgerservice, ved at klæde de ansatte rigtigt på, til at få udstedt Mit-ID, inden de møder op i Borgerservice:

1)    Den ansatte skal bestille tid til en Mit-ID ekspedition i Borgerservice. Tidsbestilling kan ske telefonisk mandag-torsdag kl. 9.00-12.00 og kl. 13-00-15.00 på tlf.nr. 87922200.

2)    Den ansatte skal medbringe gyldig billede-id (pas eller id-kort), samt sin forskudsopgørelse eller ”det særlige sundhedskort”.

3)    Den ansatte skal desuden medbringe et vidne (en person som har Mit-ID, der er mindst 10 dage gammelt. Vidnet skal kunne logge ind på mitid.dk under ekspeditionen). Vidnet skal også medbringe gyldig billede-id (pas eller id-kort). Hvis vidnet har et dansk kørekort, kan dette også bruges.

4)    Den ansatte skal medbringe sin mobiltelefon (og må meget gerne have downloadet Mit-ID-appen på forhånd).

Ovenstående er nødvendigt for at kunne gennemføre en Mit-ID ekspedition, så det vil være en stor hjælp, hvis der er taget hånd om det, inden de ansatte møder i Borgerservice, så de spares for at gå forgæves.

 

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til