Skip til hoved indholdet

Fremskudt indsats skal styrke det forebyggende arbejde

Fremskudt indsats skal styrke det forebyggende arbejde

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Fremskudt indsats skal styrke det forebyggende arbejde

Med nyt kontor i den oprindelige del af Samsø Skole overfor Tolderhuset rykker Familieafdelingen tættere på borgere og samarbejdspartnere.

Fra den 16. august kan du hver onsdag i løbet af skoleåret kl. 8.00 - 17.00 møde socialrådgiver Anne Skole Due Mikkelsen på Marsk Stigsvej 5 i Tranebjerg. Anne har ni års erfaring i Samsø Kommune og er et kendt ansigt på øen. Den fremskudte indsats blev afprøvet sidste år og i forsommeren, og den bliver nu en permanent indsats.

Med det nye kontor er det mere anonymt for borgerne at få råd og vejledning af Anne, og samtidig kommer hun tættere på børn, forældre og fagfolk. Anne kan blandt andet være med til at afklare udfordringer, afhjælpe bekymringer og sparre om forældresamarbejde.

Forældre kan benytte Anne som en indgang til kommunen, hvis deres barn mistrives, eller de selv har udfordringer, samt til at få vejledning om barnet. Anne kan blandt andet hjælpe børn, hvis de har problemer i hjemmet, er skoletrætte eller føler sig udenfor i klassen. Derudover kan lærere, pædagoger mv. henvende sig til Anne for at få anonym sparring, afklaring af tvivlsspørgsmål eller hjælp til forældresamarbejde.

Det vil stadig være muligt at kontakte Familieafdelingen på telefon 87 92 22 00 eller ved at sende en mail til familieafdelingen@samsoe.dk.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til