Skip til hoved indholdet

Et lån kan måske gøre din idé til virkelighed

Lån til iværksættere

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Et lån kan måske gøre din idé til virkelighed

Samsø Iværksætterfond har 250.000 kr. til rådighed til uddeling til  iværksættere, lokale ildsjæle eller etablerede virksomheder, som mangler finansiel hjælp til at søsætte en god idé eller et nyskabende projekt.

Fonden uddeler typisk lån i størrelsen 40.000-60.000 kr. Hvis du vil ansøge om et lån, er det vigtigt, at dit projekt har en stærk forretningsplan, og du kan redegøre for de forventede resultater. Lånet kan eksempelvis gives til:

  •          At igangsætte en ny virksomhed
  •          At afprøve en ny produktionsform i en eksisterende forretning
  •          At virkeliggøre et nyt produkt

Undgå at afdrage på lånet de første tre år

Lån fra Samsø Iværksætterfond er rente- og afdragsfrie de første tre år. Derefter skal lånet betales tilbage. Afhængig af afbetalingsformen kan lånet betales tilbage uden renter.

 

Udfyld ansøgningsskemaet
Ønsker du at søge om lån hos Samsø Iværksætterfond, skal du udfylde et ansøgningsskema. Du finder ansøgningsskema samt fondens vedtægter på Samsø Kommunes hjemmeside https://www.samsoe.dk/erhverv/erhverv-og-ivaerksaetteri/samsoe-ivaerksaetterfond. Det er også muligt at henvende sig til Sekretariatet via receptionen i Samsø Kommune og få udleveret ansøgningsskema samt vedtægter der. Det kan ske mandag-torsdag kl. 10.00-12.00.  

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen til Samsø Iværksætterfond er mandag den 15. april 2024 kl. 12.00. Alle ansøgninger skal sendes som sikker post til kommune@samsoe.dk, att.: Jette Martinussen eller via e-Boks. Alternativt kan ansøgningsskemaet sendes med post til rådhuset, Søtofte 10.

Vi har brug for, at det samske erhvervsliv løbende udvikler sig, og iværksættere og nye idéer er en vigtig brik i den udvikling. Vejrforholdene sidste sommer var udfordrende for både turismeaktører og fødevareproducenter, hvilket kan begrænse de økonomiske muligheder for igangsætte nye initiativer. Vores håb er, at et lån fra Samsø Iværksætterfond kan bidrage til, at iværksætterdrømme forfølges og nye tiltag afprøves, hvilket vil medvirke til fortsat positiv udvikling og vækst på Samsø.

Borgmester og bestyrelsesformand i Samsø Iværksætterfond, Marcel Meijer

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til