Skip til hoved indholdet

Det begynder lokalt - Invitation til borgermøde i Grenaa

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm, vil gerne høre jeres tanker og idéer om fremtidens landdistrikter.

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Det begynder lokalt - Invitation til borgermøde i Grenaa

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm, vil gerne høre jeres tanker og idéer om fremtidens landdistrikter.

Ministeren for landdistrikter, Louise Schack Elholm (V), er sammen med den øvrige regering ved at forberede et landdistriktspolitisk udspil, der har fokus på, at det er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet.
For at indsamle gode input og lokale problemstillinger, tager ministeren for landdistrikter på en danmarksturne til otte landsbyer fordelt over hele landet.

Ministeren vil derfor gerne invitere dig - som en stærk lokal og regional aktør - til at deltage i borgermødet den 23. oktober 2023 kl. 19.00-20.00 som afholdes i Hammelev Forsamlinghus i Hammelev Kirkevej 2, 8500 Grenaa. Her vil ministeren præsentere hendes tanker om det kommende landdistriktspolitiske udspil, men allervigtigst er det, at de lokale stemmer får mulighed for at komme med indspark til det kommende arbejde. 
Borgermødet er en mulighed for at få jeres stemme hørt.
Her kan I sætte ord på de udfordringer som landdistrikterne står overfor samt få delt de mange muligheder og styrker som lokalsamfundene også byder på. Arrangementet er gratis at deltage i, men det kræver tilmelding her.
Du har også mulighed for at sende dine idéer og tanker til det landdistriktspolitiske udspil til vores postkasse: landdistriktsudvikling@plst.dk

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til