Samsø Kommune går på Facebook

Fra den 1. august 2017 er Samsø Kommune på Facebook. Med det nye tiltag ønsker kommunen at få en tættere dialog med borgere og mulige tilflyttere

Samsø Kommune aktiverede den 1. august 2017 Facebook-siden ”Samsø Kommune”. Her vil borgere og andre interesserede kunne finde information og opdateringer fra kommunen.

Facebook-siden skal styrke dialogen med borgere og tilflyttere. ”Vi ønsker at mindske afstanden mellem kommunen og øens beboere”, siger borgmester Marcel Meijer og fortsætter: ”En Facebook-side gør det muligt at have en mere direkte og aktuel kontakt med både borgere og mulige tilflyttere.”

Marcel Meijer finder, at Facebook-siden er en god mulighed for at være en nærværende kommune, der hele tiden er i dialog med sine borgere.  Han opfordrer folk til at gå ind og følge siden.

Kommunens Facebook-side vil give sidens følgere kommunale nyheder og information. Siden er ikke tiltænkt politiske diskussioner, og man må derfor søge svar på politiske spørgsmål og henvendelser på ikke-kommunale Facebook-sider og andre medier.

Du finder Samsø Kommune på Facebook lige her: www.facebook.com/samsoekommune

Fakta

  • Samsø Kommune lancerede tirsdag d. 1. august Facebook-siden ”Samsø Kommune”.
  • Man kan læse mere om retningslinjer og husregler for opslag inde på siden.
  • Udover den nye side, kan interesserede gå på Facebook og finde siden ”Lev Drømmen”, hvor samsinger beskriver, hvordan det er at udleve drømmen om at bo på Samsø.
  • Samsø Kommune har i skrivende stund 427 følgere på Facebook.