Vil du være med i markedsføringen af Samsø?

Hos VisitSamsø arbejdes der hver dag med at synliggøre Samsø og øens aktører, og nu lancerer VisitSamsø endnu en mulighed for at være med i den fælles markedsføring af Samsø.

Vil du komme op, når der bliver indtastet Samsø i googles søgefelt? Den nye mulighed for at blive markedsført gennem VisitSamsø omhandler netop annoncering på google, hvor der både er fokus på enkeltaktører og Samsø som destination.

VisitSamsø skaber synlighed i hele Danmark med få midler gennem samarbejdet med medlemmerne af den digitale pulje – på den måde sørger de for, at gæsterne finder Samsø og dig som enkeltaktør.

Der afholdes informationsmøde om den digitale pulje på VisitSamsø, Anton Rosen Huset:

Onsdag d. 8. januar, kl. 14.00-15.00

Onsdag d. 15. januar, kl. 19.00-20.00

På VisitSamsø er den digitale annoncering blevet testet med Samsø Golfklub og Samsø Festival – resultaterne, der er rigtig flotte, bliver fremlagt på mødet.

At være med i den digitale markedsføringspulje koster 2.000 kroner for annoncering og 500 kroner for opsætning, og det er for røde og blå medlemmer af den ordinære markedsføringspulje. Det er naturligvis muligt at tilmelde sig løbende eller at opgradere sit eksisterende medlemskab til blå eller rød pulje.

Har du ikke mulighed for at deltage i informationsmødet, men gerne vil høre mere om den digital pulje, kan du lave en personlig aftale med VisitSamsøs nye ekspert i digital annoncering, Gitte Bredal Jørgensen, på 21 61 03 16.