Temamøde for Samsøs erhvervsliv og politikere om helårsturisme

Temamøde for Samsøs erhvervsliv og politikere om helårsturisme

1. april 2019 kl. 16.00-18.30 i Kultursalen, Sambiosen

Hvordan kommer vi fra sæsonturisme til helårsturisme?

Det er overskriften, når der holdes temamøde for Samsøs erhvervsliv og politikere med fokus på at forlænge sæsonen, øge antallet af gæster og dermed skabe vækst i omsætning og jobs inden for øens turisme- og detailvirksomheder.

I Samsø Kommunes handleplan for 2019-2020 er der bl.a. fokus på aktiviteter, der kan skabe helårsturisme på sigt. Endvidere indsættes ny færge direkte til Aarhus i 2020. Men det kræver en fokuseret indsats og attraktive tilbud til øens gæster, hvis vi vil have flere besøg også uden for højsæsonen. 

Program: 

  • Velkomst v/ Borgmester Marcel Meijer
  • Arbejdet hen i mod helårsturisme i Skagen v/ Direktør René Zeeberg, Turisthus Nord.
  • Helårsturisme gennem gentænkning af detailhandlen. v/ Innovationschef Rasmus Friis Sørensen, Dansk Kyst og Naturturisme. Gennem eksempel fra Billund, hvor et udviklingsprojekt med navnet ”vækst i erhverv i gadeplan” skal skabe innovation i detailhandlen, fortælles om mulighederne i programmet Danske Turismekompetencer
  • FOLKEDYBET – en ny festival undervejs v/ Direktør Søren Hermansen, Samsø EnergiAkademi
  • Debat 
  • Afrunding og tak for i dag v/ Formand for udvalget for Erhverv og Bosætning Per Urban Olsen

Af hensyn til bestilling af kaffe og kage er tilmelding nødvendig senst 29. marts kl. 12.00 til Sarah Heiberg Sestrup på aushs@samsoe.dk eller tlf. 2520 8815.