Samsø Bibliotek og den forsigtige genåbning

Ny fase af genåbningen på Samsø bibliotek

Samsø bibliotek har fået flere og nye retningslinjer fra Kulturministeriet d. 21. maj, og ud fra disse kommer genåbningen nu, som stadigvæk kun er med bemandet betjening, til at være:

Åbningstider:           

  • mandag kl. 10.00-14.00
  • tirsdag, onsdag og torsdag kl. 12.00-17.00
  • fredag kl. 10.00-14.00

 

Hvordan kan du bruge biblioteket?

Du må i vores bemandede åbningstid aflevere og låne biblioteksmaterialer. Du må også udvælge biblioteksmaterialer til hjemlån. Som noget nyt må du også sidde ned igen og f.eks. læse avis o.l. Bemærk at siddende også skal holde den fornødne coronaafstand. Bibliotekets computere, printere og kopimaskine må fortsat ikke benyttes. Der må i denne fase kun være ca. 12 brugere inde på biblioteket samtidigt, og vi henstiller et kort ophold på biblioteket på ca. 20 minutter. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger på området og vil selvfølgelig gerne guide jer på biblioteket; specielt i den første tid.

På biblioteket har vi afstandsmærker, spritdispensere, oplysningsskilte og engangshandsker. Vi skal overholde reglerne på området, så hold afstand og brug spritbeholderne. Sammen skal vi have biblioteket op at køre igen på en sikker og forsvarlig måde.

 

Indgang til biblioteket

Samsø Biblioteks indgang bliver i den første tid flyttet en smule; se skiltningen når du kommer hen omkring Sambiosens indgang. Du vil blive vejledt til at gå en anden vej rundt om Kultursalen ind på biblioteket.

 

Følg med på Samsø Biblioteks hjemmeside og facebookside

Vi vil holde jer orienteret om sidste nyt vedrørende Samsø Bibliotek og de ændringer, der sker på området i denne coronatid. I må også gerne maile til bibliotek@samsoe.dk eller ringe til os på 87 92 23 55, hvis I har spørgsmål.