Invitation til workshops angående udviklingsplan for Ballen

Invitation til workshops angående udviklingsplan for Ballen

 

Kære borger og erhvervsdrivende med tilknytning til Ballen

Teknisk Forvaltning i Samsø Kommune er i øjeblikket i gang med udarbejdelsen af en ny udviklingsplan for Ballen by og havneområde. I den forbindelse har mange af jer været i kontakt med vores projektmedarbejdere Nina Lund og Anne Sofie Askholm, som har stået for at lave interviews med alle interesserede borgere i byen, for at finde frem til udfordringer og ønsker for byens udvikling. Denne proces bliver afsluttet i løbet af januar måned.

Det næste skridt i processen om udarbejdelsen af den nye udviklingsplan er afholdelsen af workshops, som dette er en invitation til. Invitationen er til alle borgere og erhvervsdrivende med tilknytning til Ballen, hvilket vil sige fastboende, sommerhusejere og erhvervsdrivende i Ballen. Ved at følge dette link kan man se en oversigt over udviklingsplanens geografiske afgrænsning. Borgere, husejere og de der har erhverv inden for området kan tilmelde sig workshops.

Vi vil afholde en række workshops, som hver især fokuserer på et emne eller et bestemt område af byen. Man kan melde sig til de workshops man er interesseret i uanset om man bor i bydelen eller ej. Workshopsene går ud på at udvikle ideer og løsninger, se fremad og arbejde konstruktivt for at skabe det bymiljø, der ønskes. Dette indebærer en konstruktiv indstilling, hvor vi skal inddrage forskellige synspunkter og være indstillede på at skabe kompromiser. Det vil være projektmedarbejder Anne Sofie Askholm, der styrer workshops, og samler ideerne.

Disse ideer gives videre til kommunens medarbejdere i Teknisk Forvaltning, som vil arbejde med konkrete planer og inddrage ideerne på bedst mulige måde. Når udviklingsplanen er udarbejdet vil den blive sendt i høring, hvor der kan gøres indsigelser, og i sidste ende er det kommunalbestyrelsen, der beslutter om udviklingsplanen skal vedtages.

 

Tid, sted og tilmelding:

Nedenfor ses en liste over hvilke workshops man kan melde sig på samt datoer for de enkelte workshops. Der kan deltage 10-15 personer på hver workshop, og derfor planlægger vi ekstra workshops på enkelte områder, hvor vi antager at et større antal borgere og erhvervsdrivende vil tilmelde sig. Workshopsene bliver holdt på Købmandsgården i Ballen på Strandvejen 76. Der vil blive sørget for kaffe, te, vand og kage.

Tilmelding kan ske til projektmedarbejder Anne Sofie Askholm på e-mail: auasma@samsoe.dk eller tlf.: 2855 1512. Beskriv i tilmeldingen din tilknytning til Ballen og angiv både dato og emne for den eller de workshops du vil deltage i. Fristen for tilmelding er fredag d. 25. januar.

Vi glæder os til at se jer og arbejde med Ballens fremtidige udvikling!

 

Workshopdatoer:

Under workshopoversigten ses forskellige kort, som illustrerer afgrænsningen for udviklingsplanen og markerer de forskellige områder der er fokus på i workshopsene. Trafikworkshoppen dækker alle områder.

Uge 6:
- Tirsdag d. 5. februar kl. 16-18: Boligområderne "Syd", "Vest" og "Strandvejen".
- Torsdag d. 7. februar kl. 16-18: Området omkring byggemarkedet

Uge 8:
- Tirsdag d. 19. februar kl. 16-18: Ballen Centrum
- Torsdag d. 21. februar kl. 19-21: Ballen Centrum

Uge 9:
- Tirsdag d. 26. februar kl. 19-21: Havnen
- Torsdag d. 28. februar kl. 16-18: Havnen

Uge 10:
- Tirsdag d. 5. marts kl. 16-18: Trafikworkshop