Flyt til Samsø og skift hverdagen ud med en fremtid på Danmarks centrale ferieø

Billede

Drømmer du om at give dine børn en opvækst på afstand af storbyen og tæt på hinanden?
Leder du efter et mere eksotisk alternativ til forstadslivet omkring Aarhus?
Trives du med mere sol og mindre regn end landsgennemsnittet?

Så vil vi gerne byde dig velkommen til Samsø.

I menuen til venstre kan du læse meget mere om, hvordan en tilværelse på Samsø giver dig de bedste betingelser for at leve det gode liv med masser af vedvarende energi, smuk natur og friske råvarer.
 


Vil du vide mere om, hvad Samsø rummer af seværdigheder, shoppingmuligheder og spisesteder, så kig forbi øens turistinformation. VisitSamsø holder til i Langgade 32 i Tranebjerg.

Du kan også gå på opdagelse på VisitSamsøs hjemmeside.

Her kan du læse meget mere om øens historie og de forskellige byer og områder på øen, ligesom du kan få det fulde overblik over seværdigheder og årets begivenheder.

VisitSamsø udgiver også Samsø Feriemagasin.


Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt - også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Læs mere om landsbyerne hos VisitSamsø.

Med sin placering midt i Danmark har Samsø en lang tradition som et sted, hvor folk mødes, og den tradition kommer i dag til udtryk i øens stærke forenings- og kulturliv, der er aktivt året rundt.

Sommeren summer af liv på Samsø. Men faktisk bugner aktivitetskalenderen med store og små begivenheder året rundt.

Du kan få et overblik over alt det, der sker på øen hos Visit Samsø

Vi har oprettet et lille korps af frivillige samsinger, der meget gerne hjælper dig med at svare på praktiske spørgsmål - enten på mail eller telefonen eller over en kop kaffe.


Vi har samlet en række portrætter af tilflyttere og andre historier, der viser, hvordan det gode liv på Samsø kan se ud.

Er du glad for solskin? Så er det værd at sætte kursen mod Samsø. I 2017 skinnede solen i hele 1747 timer på Samsø, og dermed var øen det mest solbeskinnede sted i Danmark.

Samsingerne kan samtidig glæde sig over, at det regner mindre, og at der er færre dage med frost i forhold til landsgennemsnittet:

Se billeder fra Samsø