Flyt til Samsø og skab dig et liv på øen i midten af Danmark

Billede

Drømmer du om at flytte ud af byen? Om at finde et sted, hvor der er højt til himlen i mere end en forstand? 
Leder du efter et sted, hvor du kender din nabo og en hjælpende hånd aldrig er langt væk? 
Trives du med mere sol og mindre regn end gennemsnittet? 

Så er det Samsø, du leder efter! 

Her på siden kan du læse meget mere om livet på Samsø, om de store ting og de små ting, vedvarende energi og smuk natur, og om alt det, der betyder noget i hverdagen. 


Vil du vide mere om, hvad Samsø rummer af seværdigheder, shoppingmuligheder og spisesteder, så kig forbi øens turistinformation. VisitSamsø holder til i Anton Rosens Huset i Tranebjerg.

Du kan også gå på opdagelse på VisitSamsøs hjemmeside.

Her kan du læse meget mere om øens historie og de forskellige byer og områder på øen, ligesom du kan få det fulde overblik over seværdigheder og årets begivenheder.

Samsø rummer, blandt andet, 22 landsbyer, hvor der er liv året rundt - også når turisterne har forlag øen. Læs mere om landsbyerne hos VisitSamsø.

Foreningslivet er traditionsrigt på øen, og der er over 100 foreninger samlet på øen - mon ikke der også er noget for dig? Læs mere om øens forenings- og kulturliv her

Det er ikke kun om sommeren, der er liv på Samsø. Resten af året er der også store og små begivenheder.

Få et overblik over alt det, der sker på øen hos Visit Samsø

Vi har på øen et lille team af frivillige samsinger, der gerne svarer på spørgsmål om stort og småt - enten på mail eller telefon eller over en kop kaffe. 

Overvejer du også nogle gange, hvordan et ø-liv egentlig ser ud? Vi har samlet en række historier om livet på Samsø, og hvordan det gode liv på Samsø kan se ud. 

Synes du også, det hele er lidt sjovere når solen skinner? Så er det værd at sætte kursen mod Samsø. I 2017 skinnede solen i hele 1747 timer på Samsø, og dermed var øen det mest solbeskinnede sted i Danmark.

Samsingerne kan samtidig glæde sig over, at det regner mindre, og at der er færre dage med frost i forhold til landsgennemsnittet: