Få overblikket over boliger til salg og leje på Samsø, og bliv klogere på, hvor du kunne tænke dig at bo

Billede

Priserne på huse på Samsø er lave. Kvadratmeterprisen er i gennemsnit 12.000 kroner, og det betyder, at du får meget mere hus for pengene end i for eksepmel Aarhus eller Skanderborg hvor den gennemsnitlige pris er henholdsvis 26.800 kroner og 17.700 kroner.

Du kan orientere dig om boliger til salg hos diverse boligudbydere og de lokale ejendomsmæglere på øen.

Ønsker du at leje en bolig, er der også gode muligheder for det. Du kan holde dig orienteret om aktuelle lejemål i den lokale avis eller hos lokale facebookgrupper.

Samsø Kommune har valgt at ophæve bopælspligten på hele øen. Det betyder, at du kan starte ud som fritidssamsing ved at købe et fritidshus, hvis du er vild med Samsø, men ikke er helt klar til et permanent ophold på øen endnu.

Du kan holde dig orienteret om huse til salg hos de forskellige boligformidlere og hos de lokale ejendomsmæglere.

Har du brug for en overnatning på Samsø, kan du se en oversigt over overnatningsmuligheder hos Visit Samsø.

Landsbyidyl i Nordby?
Feriestemning i Ballen?
Eller tæt på det hele i Tranebjerg?

Der er noget for de fleste på Samsø, så spørgsmålet er bare, hvor du gerne vil bo. Hos Visit Samsø kan du læse mere om Nordby, Tranebjerg, Ballen og de 19 andre landsbyer på Samsø.

Vil du vide, hvor mange kvadratmeter du får for pengene på Samsø? Så klik ind på KommuneGuiden, hvor du kan se gennemsnitsprisen for en bolig på Samsø, og hvor du kan sammenligne prisen med andre kommuner.