Et rigt forenings- og idrætsliv forsyner fastboende, fritidssamsinger og turister med masser af aktiviteter året rundt

Billede

Her kan du få et overblik over de forskellige idræts- og fritidstilbud, Samsø har at byde på. Vi arbejder i øjeblikket på at udvide listen over tilbud, så den bliver så fyldestgørende som muligt. Er du med i en forening, kan du hjælpe os ved at udfylde et registreringsskema, så vi kan føje foreningen til nedenstående liste.

Samsø Idræt og Kultur fungerer som en slags idrætsforeningernes forening. Her er en lang række sports- og fritidsaktiviteter samlet under samme hat. En del af aktiviteterne foregår på faste tidspunkter, imens andre foregår efter Pay & Play-princippet. Samsø Idræt og Kultur tilbyder blandt andet:

Sambiosen har til opgave at sikre, at området i og omkring idrætshallen og kultursalen i Tranebjerg videreudvikles, så det både fremstår som et attraktivt sted for borgere og besøgende og samtidig hænger sammen rent økonomisk.

Registrér din forening

Samsø Kommune vil gerne give vores borgere og besøgende et overblik over alle vores foreninger og klubber på øen. Vi arbejder på at gøre listen så omfattende som muligt, så hvis du driver en forening, som ikke er nævnt i ovenstående liste, vil vi meget gerne have dig til at registrere den i vores database.

Registrér din forening

Tilskud og lån af lokaler

I Samsø Kommune er det målsætningen at skabe så gode rammer som muligt for foreningslivet i kommunen. Derfor har foreninger mulighed for at søge tilskud til undervisning, studiekredse og foredragsvirksomhed samt aktiviteter for børn og unge.

Kommunen råder også over en række idræts- og fritidsfaciliteter, som foreningerne kan benytte.