Du kan møde Samsø Kommune på facebook, hvor du kan holde dig opdateret om hvad, der sker i kommunen

Billede

Ligesom de fleste andre kommuner har Samsø Kommune valgt at have sin egen facebookprofil. Her kan borgere og andre interesserede læse servicebeskeder og nyheder fra kommunen, og man kan stille spørgsmål, som kommunen vil gøre sit bedste for at besvare. Du kan kigge nærmere på siden på facebook.com/samsoekommune.

Følgende retningslinjer gælder for færden på facebooksiden:

 • Facebooksiden kan ikke bruges til sagsbehandling . I stedet henviser vi til den relevante afdeling i Samsø Kommune eller til www.borger.dk.
   
 • Vi svarer ikke på politiske spørgsmål. I stedet henviser vi den politiske debat til andre ikke-kommunale facebooksider og andre medier.
   
 • På facebooksiden holder vi en god tone. Det vil sige, at du ikke taler nedladende eller hadefuldt om andre, undgår personfølsomme oplysninger og ikke poster billeder eller oplysninger, du ikke har ret til at offentliggøre.
   
 • Opslag, der ikke lever op til vores husregler, eller som har markedsføringsmæssig karakter vil blive slettet fra facebooksiden.
   
 • Vi svarer hurtigst muligt. Som udgangspunkt er vi er "på" inden for kommunens normale åbningstider, og vi vil bestræbe os på at svare hurtigst muligt. Der kan dog gå længere tid på grund af travlhed, ferie og helligdage.

Samsø Kommunes øvrige facebooksider