Overvejer du at starte egen virksomhed, eller har du brug for sparring til at udvikle din eksisterende virksomhed? Samsø Erhvervs- og Turistcenter er klar til at hjælpe dig videre

Samsø Erhvervs- og Turistcenter yder vejldening til dig, der har planer om at starte egen virksomhed eller står midt i udfordringerne med at få sat gang i væksten i din virksomhed. Vi hjælper med vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Samsø Kommune.

Samsø Erhvervs- og Turistcenter tilbyder:

  • Gratis vejledning og sparring 
  • Overblik over rådgivnings- og mentorforløb
  • Mulighed for medfinansiering til køb af specialiseret rådgivning

Sparring til etablerede virksomheder

Samsø Erhvervs- og Turistcenter tilbyder gratis sparring til både nyopstartede og veletablerede virksomheder. Vi kan for eksempel vejlede dig og din virksomhed omkring salg og markedsføring, IT- og E-business, kapitalfremskaffelse, eksport, outsourcing og meget mere. Vores konsulenter har stor erfaring fra erhvervslivet og står til rådighed med viden, netværk, bred erfaring og mange andre værktøjer, du kan drage nytte af.

Den lokale erhvervsservice på Samsø kan også hjælpe dig med at få et overblik over rådgivningsmuligheder - og dine muligheder for medfinansiering til køb af specialiseret rådgivning. Vi besøger gerne din virksomhed, og tager en snak om dine udfordringer og muligheder.

Kontakt