Samsø Erhvervs- og Turistcenter hjælper dig med at gå fra den gode idé til virkelighed

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed, hjælper vi dig gerne med at komme bedst muligt fra start.

Samsø Erhvervs- og Turistcenter tilbyder gratis, professionel sparring og vejledning, så du bliver afklaret – uanset om du er i idéfasen, eller allerede har besluttet dig for at tage skridtet fuldt ud.

Desuden tilbydes der løbende kurser, arrangementer samt andre aktiviteter. 

27 Startvejledninger

Har du en idé om, hvilken slags virksomhed du vil drive, men mangler information og links til videre research, kan du med fordel læse vores Startvejledninger. Her finder du vejledning til start af virksomhed indenfor mange forskellige brancher - lige fra vinduespudser og konsulent til bager og automekaniker.

Kontakt:

Telefon: 24 90 01 66
Mail: phj@startvaekst.samsoe.dk

Per er ekspert inden for start og udvikling af virksomhed baseret på godt 30 års erfaring, hvor Per har besat forskellige rådgivnings- og underviserjobs, haft egen virksomhed og flere bestyrelsesposter i ejerledede virksomheder. Erhvervserfaringen tæller blandt andet et job som økonomichef, konsulent ved Teknologisk Institut, lektor på AU Handelshøjskolen og Arkitektskolen i Aarhus.

Telefon: 40 50 71 20
Mail: tpg@startvaekst.samsoe.dk

Troels har mere end 20 års erfaring med salg og strategisk markedsføring, forretningskoncepter og forretningsmodeller, samarbejde med reklamebureauer og endelig det strategiske salgsarbejde internt og eksternt i en SMV-virksomhed. Han har tidligere arbejdet med opstart af virksomheder både nationalt og internationalt på strategisk ledelsesniveau som konsulent og i den politiske verden, hvorfor han har et stort netværk af virksomhedsledere og rådgivere.