Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed, social og sygdom Sygepleje

Sygepleje

Alle, uanset alder, kan få hjælp til sygepleje efter henvisning fra læge eller sygehus. Al sygepleje i kommunen leveres som udgangspunkt på sygeplejeklinikken.

Sygeplejeklinikken og hjemmesygeplejen er en del af Samsø Kommunes tilbud om sygepleje til alle borgere ifølge Sundhedsloven efter henvisning fra egen læge. Sygeplejersken vil vurdere om din almentilstand, som funktionsevne og individuelle behov, ligger grund for, om du har behov for tilbud om besøg i hjemmet fremfor sygepleje på klinikken.

Kontakt og adresse

Klinikken er åben alle hverdage, og kan kontaktes på telefon 21 61 03 03 mellem 7.00-7.30 og 12.30-13.30. 

Det gælder også, hvis du har brug for at aflyse en aftalt tid.

Sygeplejeklinikken ligger på Samsø Sundheds- og Akuthus, 1. sal, Sygehusvej 26 i Tranebjerg. Du skal bruge elevatoren i gården.

Sygepleje i dit hjem

Hvis sygeplejen udføres i dit private hjem, skal der udarbejdes en skriftlig arbejdsplads vurdering (APV). Kommunens respektive arbejdsmiljørepræsentant er ansvarlig for at udarbejde en vurdering af dit hjem i forhold til det arbejde, der skal udføres. Det er dit ansvar, som borger, at rette dig efter vurderingens anvisninger, hvis du fortsat ønsker at modtage hjælp fra kommunen.

Telemedicinsk sår vurdering

Samsø Kommune og Region Midtjylland deler fælles sårjournal, hvilket gør det muligt at udveksle oplysninger hurtigt og sikkert for at sikre den bedst mulige behandling, samt mindske antallet af ambulante besøg på sygehuset.

 

Klik her for at logge ind til Telemedicinsk Sårjournal.

Klik her for at finde instruks for sygeplejeindsatser.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til