Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur og fritid Vandreforestillingen Hjemstavn

Vandreforestillingen Hjemstavn

En rejse i tid - sted - og ophav.

HJEMSTAVN er en vandreforestilling, der taler til alle sanser! Udstyret med trådløse høretelefoner guides publikum rundt i det dramatiske landskab ved Stavns Fjord. Lokale stemmer og fortællinger fra Samsø væver sig ind og ud af musik, hjemstavnspoesi skabt af unge fra Samsø og digter Mads Mygind samt performance og smukke scenografiske billeder skabt af Teater Fluks.


HJEMSTAVN er en forestilling, der skaber rum til at publikum – alene og i fællesskab – forholder sig til sig selv som en brik i naturen, kulturen, fortiden, nutiden og fremtiden. Gennem forestillingen forbindes publikum både med tanker og ord fra øens lokale unge, til de liv, der leves lige netop her på Samsø og med den splittelse der ligger mellem det at høre til og skille sig ud, mellem at høre hjemme og høre kaldet fra fjerne kyster og om længslen efter at være en del af et større fællesskab.


HJEMSTAVN er skabt af TEATER FLUKS og skabt i tæt samarbejde med Kulturring Østjylland og lokale unge, og består af en serie af inddragende og tankevækkende vandreforestillinger, som skræddersyes og tilpasses lokalt til de 7 forskellige kommuner i Kulturring Østjylland - Odder, Skanderborg, Hedensted, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs og Samsø.

HJEMSTAVN er 7 iscenesatte oplevelser, der undersøger, hvordan vi i fællesskaber og individuelt forbinder os til de landskaber vi er, lever og bor i og hvordan vi forholder os til de natur- og kulturhistoriske elementer, som vi er formet af.

HJEMSTAVN er støttet af Kulturring Østjylland, Statens Kunstfond, Region Midt og Nordea Fonden.PRAKTISK

Forestillingen foregår udendørs og gående. Vandreforestillingen er ikke egnet for dårligt gående.

Spilletider: 7. og 8. august – begge dage kl. 13.00 og kl. 15.30.

Tid: 1,5 time.

Alder: 14+.

Sprog: Dansk.

Mødested: Samsø Naturskole, Langørevej 12, 8305 Samsø.

Pris: Gratis – men det er nødvendigt at booke billet på forhånd.

Billetter: https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM5580/imk30ovrvu


Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til