Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur og fritid SamBiosen

SamBiosen

SamBiosen er Samsøs kultur- og idrætscenter. Det drives af en forening, som samarbejder med øens øvrige foreninger, institutioner, selvorganiserede borgere og andre samarbejdspartnere. I dette samspil arbejder de for at udvikle og tilbyde aktiviteter inden for kultur og idræt på øen.

I selve bygningskomplekset finder du en idrætshal, en kultursal, caféområde og forskellige aktivitetsrum. Derudover rummer SamBiosen et bibliotek, der benyttes af både borgere og skolebørn fra Samsø Skole.

Udendørs har du mulighed for at benytte dig af en aktivitetspark, der rummer skateranlæg, fitnessmaskiner, bålplads, padeltennis, hængekøjer, en lille sø, en bålhytte med shelter – og en hel masse andet.

SamBiosen er resultatet af et godt samarbejde mellem et stærkt foreningsliv på Samsø og Samsø Kommune. Og så er der naturligvis installeret solceller på taget til strøm og opvarmning, som en del af øens vigtige klimatiltag.

På SamBiosens hjemmeside kan du læse meget mere om mulighederne for at deltage i aktiviteterne med Pay & Play ordningen.

Klik her for at besøge SamBiosens hjemmeside.

Om booking

Det er gratis at benytte faciliteterne, og det er kun nødvendigt at booke bålplads og shelter, hvis I er en gruppe på over 10 personer. For at flere kan få glæde af faciliteterne, er der et max på tre overnatninger per person. Derudover er det først til mølle.

Er I en stor gruppe, skal I sende jeres booking på mail til autso@samsoe.dk i tidsrummet mandag til torsdag klokken 8.00-14.00.

SamBiosens bålhytte og shelter er begge på adressen Pillemarksvej 1.

Kultursalen er ideel til foredrag, store møder og kulturelle aktiviteter. Alle kan leje kultursalen, dog gælder den regel, at salen ikke må bruges til private arrangementer, såsom privatfester og fødselsdage.

Er du interesseret i at bruge salen til dit næste arrangement eller ønsker du, som forening, at booke kultursalen? Kontakt SamBiosens daglige leder på telefon 23 32 86 11 eller på mail leder@sambiosen.dk.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til