Kunstner Erik Glambæk (f. 1928) udstiller i Anton Rosen Huset. 

Billede

Fernisering lørdag d. 13. juni 2020 kl. 14 i Anton Rosen Huset

Kom med til fernisering når Samsøs ældste kunstner på 92, Erik Glambæk, langt om længe kan åbne sin udstilling officielt lørdag d. 13. juni 2020 kl. 14 i Anton Rosen Huset.

Erik Glambæks retrospektive udstilling var klar til at blive åbnet i Anton Rosen Huset medio marts, men så kom Coronakrisen. Med genåbningen af museer, udstillinger og offentlige institutioner er det endelig blevet muligt at invitere besøgende indenfor i udstillingen. Udstillingen vil kunne opleves til og med fredag d. 2. oktober 2020.

 

Retrospektiv udstilling

Udstillingen er et tilbageblik på Erik Glambæks kunstneriske virker gennem et bredt udsnit af værker: Værker fra elevtiden, portrætter af familiemedlemmer, venner og bekendte samt landsskabsmalerier - primært med motiver fra Stavns Fjord og omegn. 

Erik Glambæk er uddannet fra Kunstakademiet i København og har været elev hos Vilhelm Lundstrøm, Axel Jørgensen og Olaf Rude. Siden 1955 har Erik Glambæk været bosat på Samsø, hvor han primært har ernæret sig som håndværksmaler.  

Se udstillingen m.m. gennem nedenstående faner. 

 

Kontakt Erik Glambæk

Hvis du er interesseret i et værk, kan du rette henvendelse til Erik Glambæk på elglambaek@live.dk. Ligeledes er du også velkommen til at sende en hilsen til Erik og kommentere hans værker på samme adresse.