Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Borgerservice Vielse

Vielse

Skal I giftes? Vidste I, at I har flere valgmuligheder? I kan blive viet på Rådhuset, i kirken eller i naturen? Her kan du finde mere information om vielse, partnerskab og skilsmisse.

På Borger.dk kan I finde alle informationer om vielser og lovgivning på området. Det er også her, I kan udfylde en ægteskabserklæring, samt søge om navneændring.

Ønsker I en borgerlig vielse på stranden, i skoven eller et andet sted på Samsø, kommer giftefogeden gerne hen til jer. Hvis vielsen skal ske ude i det fri, er det vigtigt, at det er forholdsvis tilgængeligt for giftefogeden. Hvis det ikke er et offentligt sted, er det vigtigt at søge om tilladelse fra lodsejeren.

Datoen for vielsen skal I aftale med Borgmestersekretariatet, som I kan kontakte på telefon 30 10 55 28 eller 30 10 55 27. I kan også sende en mail til kommune@samsoe.dk med ”Vielse” i emnefeltet.

Klik her for at læse mere om vielser på Borger.dk.

Har du og din partner allerede indgået et registreret partnerskab, kan I få omdannet jeres registrerede partnerskab til et ægteskab.

Klik her for at læse mere om registreret partnerskab og mulighederne for omdannelse på Borger.dk.

Bevor Sie in Dänemark heiraten können, benötigen Sie ein Ehefähigkeitszeugnis.

Wenn Sie auf Samsø heiraten möchten – sowohl im Rathaus als auch anderswo auf der Insel – schreiben Sie bitte eine E-Mail an kommune@samsoe.dk mit dem Betreff ”Vielse”. Hier können Sie uns Ihre Fragen und Wünsche zu Terminen, Zeiten und Orten der Trauung mitteilen.

Lesen Sie mehr über das Heiraten in Dänemark auf der Website der Agentur für Familienrecht.

 

Before you can get married in Denmark, you need to have a marriage certificate.

If you wish to get married at Samsø – either at City Hall or other places on the island – we encourage you to write an email to kommune@samsoe.dk with “Vielse” (Wedding ceremony) in the subject line. Here you can share your questions, and wishes for dates, times, and places for the wedding ceremony.

Read more about getting married in Denmark on the website for the Agency of Family Law.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til