Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre, psykiatri og handicap Boligforhold og ophold Korttidsophold

Korttidsophold

Korttidsopholdet er altid tidsbegrænset, og bruges som en hjælp til selvhjælp, eller hverdagsrehabilitering. Alder spiller ingen rolle for tildeling af plads, og visitationen sker ved henvendelse til visitationskontoret. Dette ophold giver dig mulighed for at genoptræne færdigheder eller at få den rette tid og støtte efter et sygehusophold.

Det er meget vigtigt for os, at opholdet bliver tilrettelagt, så det bedst muligt imødekommer dine ønsker og behov. Vi vil så vidt muligt tilrettelægge dit ophold efter, hvad der er vigtigt for dig, hvad dette vil kræve og hvordan vi bedst kan hjælpe og vejlede dig med henblik på at genoptræne de nødvendige funktioner. Det er væsentligt for et vellykket ophold.

Har du pårørende, er de meget velkomne til at følge og deltage i forløbet. Korttidsophold er ikke et sygehusophold, og du er tilknyttet din egen læge under opholdet.

Hvis du eller dine pårørende ønsker mere information om enkelte tilbud, kontakt Samsø Kommunes visitator på telefon 87 92 24 15 eller 87 92 24 16 på hverdage mellem 8.00-9.00.

Klik her for at finde den seneste tilsynsrapport for korttidspladserne.

Klik her for at læse mere information om korttidsophold. (åbner nyt vindue)

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til