Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre, psykiatri og handicap Boligforhold og ophold Handicap- og ældrevenlige boliger

Handicap- og ældrevenlige boliger

I Samsø Kommune er der både pleje- og ældreboliger, som administreres af Boligkontoret Danmark og visiteres af Samsø Kommunes visitationsteam.

Alle plejeboliger i Samsø Kommune ligger i Plejecenter Kildemosen, og er bygget efter lov om almene boliger. Plejeboligerne er egnede for borgere med et pleje- og omsorgsbehov – både fysisk og psykisk, og indrettede med let adgang til egen terrasse og fællesarealer. Plejecentret er bemandet døgnet rundt.

Formål med plejeboliger

Formålet med plejeboligerne er at sikre, at dine individuelle behov for pleje, praktisk hjælp og omsorg tilgodeses. Det er vigtigt, at du oplever tryghed, nærvær af personale og samvær med andre.

Du kan blive tildelt en plejebolig, hvis du har varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, samt et omfattende, varigt behov for pleje og praktisk hjælp hele døgnet. Er du interesseret i at vide mere, kontakt Samsø Kommunes visitationsteam (se kontaktoplysninger nederst i afsnittet).

Visitation til plejebolig

Der er 24 ældreboliger beliggende på Skolevænget i Tranebjerg. Du kan blive tildelt en ældrebolig, hvis du har behov for et tættere miljø med andre ældre, hvis ældreboligen kan være med til at lette dagligdagen og dermed nedsætte eller udskyde dit behov for hjælp til at klare hverdagen.

Ønsker du at søge pleje- eller ældrebolig uden for Samsø Kommune, skal din ansøgning først behandles i Samsø Kommune og derefter i den kommune, du ønsker at flytte til.

Hvis du eller dine pårørende ønsker mere information om pleje- eller ældreboliger, kontakt Samsø Kommunes visitator på telefon 87 92 24 15 eller 87 92 24 16 på hverdage mellem kl. 8.00-9.00.

Klik her for at læse folder om visitation til pleje- og ældreboliger (åbner nyt vindue).

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til