Har du en ø-drøm i maven? Du har muligheden for at prøve livet som ø-bo af i op til ti måneder.

Billede

Det er stadig muligt at leje en prøvebolig på Samsø og få din indre ø-drøm udlevet. 

I menuen til venstre finder du en oversigt over de forskellige prøveboliger. Her fremgår også informationer om, hvornår husene er ledige samt om, hvordan du kontakter den enkelte udlejer.


Boligerne, du kan se i menuen til venstre, er stillet til rådighed af privatpersoner for en midlertidig periode. Som udgangspunkt fra 1. juni til 31. december 2019 og igen fra 1. januar til 1. juni 2020. Dog kan nogle huse lejes længere tid, mens andre kan lejes i en kortere periode.

Boligerne er fuldt eller delvist møblerede. Du slipper derfor for at flytte alle dine ting og sager med til Samsø under prøveopholdet.


Denne side fungerer som et udstillingsvindue med de forskellige boliger, du kan leje. Er du interesseret i en af boligerne, foregår den videre kontakt med den enkelte udlejer.

Det vil sige, at praktiske spørgsmål omkring boligen skel rettes til udlejer. Betaling af eventuelt depositum og underskrivelse af midlertidig lejekontrakt klares også med udlejer. Det samme gælder eventuelle forsikringsspørgssmål.