I foråret 2018 får du igen mulighed for at  udleve drømmen om en hverdag på Samsø i en prøveperiode på 3-4 måneder

Billede

Vil du bo med naturen og havet som nabo - og give dine børn en tryg opvækst? Drømmer du om et billigere og mere solrigt alternativ til forstæderne? - Så skulle du prøve at flytte til Samsø!

Lej en midlertidig bolig i 3-4 måneder

Drømmer du om at prøve ø-livet af? Så har du nu muligheden. Fra september og året ud stiller privatpersoner på Samsø en række boliger til rådighed, som du kan leje for en midlertidig periode. Se, hvilke boliger, du kan prøve at bo i her på siden.


Boligerne, du kan se i menuen til venstre, er stillet til rådighed af privatpersoner for en midlertidig periode. Som udgangspunkt fra 1. februar og frem til 31. maj 2018.

Boligerne er fuldt eller delvist møblerede, så det ikke er nødvendigt at flytte alle dine ting og sager med til Samsø under prøveopholdet.


Denne side fungerer som et udstillingsvindue med de forskellige boliger, du kan leje. Er du interesseret i en af boligerne, foregår den videre kontakt med den enkelte udlejer.

Det vil sige, at praktiske spørgsmål omkring boligen skel rettes til udlejer. Betaling af eventuelt depositum og underskrivelse af midlertidig lejekontrakt klares også med udlejer. Det samme gælder eventuelle forsikringsspørgssmål.