1. februar 2017 har du mulighed for at  udleve drømmen om en hverdag på Samsø i en prøveperiode på 3-4 måneder

Billede

Vil du bo med naturen og havet som nabo - og give dine børn en tryg opvækst? Drømmer du om et billigere og mere solrigt alternativ til forstæderne? - Så skulle du prøve at flytte til Samsø!

Lej en midlertidig bolig i 3-4 måneder

Fra 1. februar 2017 har du og din familie mulighed for at prøve livet på Samsø af i en periode. Her vil en række boliger på Samsø nemlig stå klar til midlertidig indflytning. De fleste af boligerne er fuldt møblerede og udlejes i tre eller fire måneder. Kan du først flytte ind fra 1. marts, er det også ok.


Boligerne, du kan se i menuen til venstre, er stillet til rådighed af privatpersoner for en midlertidig periode. Som udgangspunkt fra 1. februar 2017 og tre-fire månder frem.

Boligerne er fuldt eller delvist møblerede, så det ikke er nødvendigt at flytte alle dine ting og sager med til Samsø under prøveopholdet.


Denne side fungerer som et udstillingsvindue med de forskellige boliger, du kan leje. Er du interesseret i en af boligerne, foregår den videre kontakt med den enkelte udlejer.

Det vil sige, at praktiske spørgsmål omkring boligen skel rettes til udlejer. Betaling af eventuelt depositum og underskrivelse af midlertidig lejekontrakt klares også med udlejer.