Har du en ø-drøm i maven? I foråret 2019 kan du prøve ø-livet af på Samsø i 2-5 måneder

Billede

Fra januar til juni er det igen muligt at leje en prøvebolig på Samsø. Boligerne er stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø.

I menuen til venstre finder du en oversigt over de forskellige prøveboliger. Her fremgår også informationer om, hvornår husene er ledige samt om, hvordan du kontakter den enkelte udlejer.


Boligerne, du kan se i menuen til venstre, er stillet til rådighed af privatpersoner for en midlertidig periode. Som udgangspunkt fra 1. januar til 1. juni. Dog kan nogle huse lejes længere tid, mens andre kan lejes i en kortere periode.

Boligerne er fuldt eller delvist møblerede, så det ikke er nødvendigt at flytte alle dine ting og sager med til Samsø under prøveopholdet.


Denne side fungerer som et udstillingsvindue med de forskellige boliger, du kan leje. Er du interesseret i en af boligerne, foregår den videre kontakt med den enkelte udlejer.

Det vil sige, at praktiske spørgsmål omkring boligen skel rettes til udlejer. Betaling af eventuelt depositum og underskrivelse af midlertidig lejekontrakt klares også med udlejer. Det samme gælder eventuelle forsikringsspørgssmål.