Billede


Adresse: Mårup Havn 3, 8305 Samsø
Størrelse: 126 m2
Antal værelser: 3
Husleje: 7.500 kr. pr mdr.
Forbrug (vand, varme, el): ca. 1.000 kr. - Afhænger af forbrug
Eventuelle andre udgifter: Internet, tv, indbo forsikring mm.

Lejeperiode: Fra d. 1. januar til den 31. april 2018 med mulighed for forlængelse.

 


Dette lækre træhus på Mårup Lystbådshavn er opført i 2012. Det er godkendt efter de nye regler omkring nybyggeri, samt trykprøvet og ekstra godt isoleret. Der er en helt ny Vølund varmepumpe, der laver varmt vand, samt installeret genvækstvarme i hele huset (løbende frisk luft og genbrug af varmen). Derfor er indeklimaet i top. Der er varme i gulvet i hele huset.

Huset har 3 værelser. De to er store og i nederste etage. Det ene er et lille værelse på førstesalen. I nederste etage er der badeværelse samt bryggers med fryser, vaskemaskine og tørretumbler. På førstesalen er der en stor stue/køkken alrum med en super udsigt ud over havnen og vandet samt en hyggelig udendørs terrasse.

De sidste 2 år har huset været lejet ud til helårsbeboelse, og det er håbet at finde nogle nye lejere der vil bebo huset i en længere periode. PT er huset tomt, men kan hurtigt møbleres, da det tidligere er blevet lejet ud som sommerhus. Alt inventar er opmagasineret og klar til at blive taget i brug endnu engang efter aftale med potentiel kommende lejer.

Udlejer bor selv på Mårup Havn og fungerer som vicevært. Kontakt for fremvisning eller uforpligtende samtale.

 


Er du interesseret i at se nærmere på huset? Så kvitterer Samsø Rederi og SamsøFærgen med en gratis tur/retur færgebillet til ruterne Hou - Sælvig og Kalundborg- Ballen.

Husk at kontakte udlejeren af huset på forhånd for at aftale en fremvisning.

Når du har lavet en aftale om fremvisning af en bestemt lejlighed, kan du få en færgebillet ved at kontakte bosætningskonsulent Lina Ventzel Pedersen på telefon 25 20 88 49 eller mail aulvp@samsoe.dk

 

Stefan og Jytte Rasmussen
Adresse: Mårup Havn 10, 8305 Samsø    
Telefon: 51 33 27 53
Mail: trinballe@live.dk

Flere billeder: