Billede


Adresse: Tværvej 26
Størrelse: 49 kvm
Antal værelser: Soveværelse, badeværelse og køkken/stue med hems
Husleje: 3500 kr. per måned
Forbrug (vand, varme, el): 1200 (forventet)
Øvrige bemærkninger: Huset er fuldt møbleret

Lejeperiode: 01.02.2019 – 01.06.2019


Helt nyt landsbyhus af træ i svenskrød. Lidt tilbagetrukket fra vejen med en fantastisk udsigt mod syd og åbent landskab. Nabo til andedam.

Der er stort glasparti mod syd og udsigt, så boligen fremstår lys og ren. Er ideel for mennesker, der ønsker ro til fordybelse og fred til store tanker. Der er soveværelse, toilet/bad og en stor stue/køkken med hyggelig hems. På hemsen er der to sovepladser og tv.

Huset er stemningsfuldt med en helt unik atmosfære. Rundt om boligen er der to terrasser samt et større græsområde med enkelte træer og buske.

Der er parkeringssted for enden af huset.

Det ligger centralt på Samsø. To kilometer til Tranebjerg, to kilometer til golfbanen og to kilometer til strand ved Ballen.

Husdyr er ikke tilladt.

Huset udlejes i sommerhalvåret gennem airbnb, hvorfor billeder og mere info kan hentes der på søgningen "Tværvej 26, Samsø".


Er du interesseret i at se nærmere på huset? Så kvitterer Samsø Rederi og SamsøFærgen med en gratis tur/retur færgebillet til ruterne Hou - Sælvig og Kalundborg - Ballen. Bemærk, at tur/retur-rejsen skal ske samme dag, hvis du skal opnå en gratis billet.

Husk at kontakte udlejeren af huset på forhånd for at aftale en fremvisning.

Når du har lavet en aftele om fremvisning af en bestemt lejlighed, kan du få en færgebillet ved at kontakte bosætningskonsulent Nikoline Jakobsen på telefon 25208849 eller mail aunj@samsoe.dk.

Navn: Ann Nørgaard    
Adresse: Bøgeshøjvej 15, Langemark
Telefon: 26 50 17 83    
Mail: ann@rytmetrold.dk

Se flere billeder af boligen