Billede


Adresse: Mejerivej 2, Brundby
Størrelse: 170 km2
Antal værelser: 3-4 værelser afhængigt af indretning
Husleje: 6000 kroner om måneden
Forbrug (vand, varme, el): pr. måler
Øvrige bemærkninger: Huset er fuldt møbleret

Boligen er udlejet i efteråret

Lyst og rummeligt, renoveret helårshus, med dejlige terrasser til både morgen- og eftermiddagssol. Beliggende på spændende grund i stille og ugenert område.
 
Huset er 170 km2, indrettet med 3 soveværelser, stort køkkenalrum (til kip) + flere stuer.
 
Huset ligger i Brundby, tæt på legeplads og sportsplads og i gåafstand fra det legendariske Brundby Rockhotel, Room & Rooms samt Dansebjerg – hvor der findes koncerter, madoplevelser, shopping, yoga mm.
 
Der er 2000 m til Ballens hyggelige havnemiljø og badestrand, 2000 m til Tranebjerg med masser af indkøbsmuligheder og 5000 m til Golfbanen.
 
Vi købte huset på Mejerivej i 2000, hvor vi valgte at flytte hele familien til Samsø, for at prøve noget nyt i vores liv. Frem til 2008 boede vi fuld tid på øen, hvor vores to børn er vokset op og har gået i dagpleje, børnehave og skole. Siden da har vi brugt det som ferie- og fritidshus - og ikke mindst som mulighed for jævnligt at vende tilbage til den skønne ø.
 
I modsætning til så mange andre feriesteder, er Samsø et samfund hvor der er aktiviteter hele året rundt, hvilket har stor betydning når man er fastboende. Der er både gode indkøbsmuligheder - og overvældende natur nærmest lige uden for vinduet.


Er du interesseret i at se nærmere på huset? Så kvitterer Samsø Rederi og SamsøFærgen med en gratis tur/retur færgebillet til ruterne Hou - Sælvig og Kalundborg- Ballen.

Husk at kontakte udlejeren af huset på forhånd for at aftale en fremvisning.

Når du har lavet en aftele om fremvisning af en bestemt lejlighed, kan du få en færgebillet ved at kontaket bosætningskonsulent Morten Herlev på telefon 25 20 88 49 eller mail aumhe@samsoe.dk

 

Læs mere om boligen og se flere billeder

Flere billeder: